Ντι Μάρτζιο: «Στην κορυφή της λίστας της Νάπολι ο Τσιμίκας»

Ντι Μάρτζιο: «Στην κορυφή της λίστας της Νάπολι ο Τσιμίκας»

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος σε μεταγραφικά ζητήματα, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι πρώτος στόχος της Νάπολι ενόψει καλοκαιριού. Νέα δημοσιεύματα και για το ενδιαφέρον της Λέστερ για τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού.

Μπορεί κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα να έχει «παγώσει» ελέω πανδημίας ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν ποτέ. Και ειδικά αυτά που αφορούν στον Κώστα Τσιμίκα, το όνομα του οποίου «παίζει» καθημερινά στο ρεπορτάζ κορυφαίων ομάδων όπως η Νάπολι αλλά όχι μόνο.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ελσέιντ Χισάι που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και έχει πρώτο στη λίστα της τον Κώστα Τσιμίκα. Ο κορυφαίος ρεπόρτερ σε μεταγραφικά ζητήματα, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, που εργάζεται στο «Sky Sports», απαντώντας διαδικτυακά σε ερωτήσει οπαδών αναφέρθηκε στον Έλληνα μπακ του Ολυμπιακού τονίζοντας και πάλι πως αποτελεί πρώτο στόχο της Νάπολι για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του ιταλικού Νότου, είχε προσπαθήσει να πάρει τον Τσιμίκα τον Ιανουάριο και απ’ ότι φαίνεται δε θα το βάλει κάτω αν δεν τα καταφέρει. Για να τα καταφέρει βέβαια θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» που δεν σκοπεύουν να χάσουν τον 23χρονο άσο εύκολα.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει σε απογευματινό της δημοσίευμα και η ιστοσελίδα «salernosera.it» που αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Γκουίντολι, θα κάνει τα πάντα για να αντικαταστήσει επάξια τον Χισάι με το όνομα του Τσιμίκα να φιγουράρει κι εδώ ως επικρατέστερο.

Στο κόλπο πάντα και η Λέστερ

Πέραση έχει όμως και στην Premier League ο Κώστας Τσιμίκας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «90min.com» η Λέστερ προορίζει τον μπακ του Ολυμπιακού για αντικαταστάτη του Μπεν Τσίλγουελ. Και αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο μιας και το ενδιαφέρον των «Αλεπούδων» για τον Τσιμίκα είναι γνωστό από καιρό, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί όμως το γεγονός πως συντηρείται ακόμη.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην καριέρα του Τσιμίκα που παραχωρήθηκε δανεικός σε Έσμπιεργκ και Βίλεμ μέχρι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να κάνει πάταγο με τις εμφανίσεις του, τόσο την περσινή σεζόν αλλά κυρίως φέτος που αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο, στο Champions League κόντρα σε μεγαθήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ