Μάσκες προστασίας στον Δήμο Πειραιά από τη Δ΄ Κοινότητα και τη Θύρα 7

Μάσκες προστασίας στον Δήμο Πειραιά από τη Δ΄ Κοινότητα και τη Θύρα 7

Ο Δήμαρχος Πειραιά, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, Αναστάσιο Πούλο, και τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της Θύρας 7 γι' αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα.

O Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, Αναστάσιος Πούλος, και εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων της Θύρας 7 προσέφεραν Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, μάσκες πολλαπλών χρήσεων, προκειμένου να δοθούν σε εργαζόμενους του Δήμου, για την προστασία της υγείας τους από την πανδημία του κοροναϊού.

Στην παραλαβή των μασκών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Παναγιώτης Ρέππας, ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου, Γρηγόρης Καψοκόλης, και ο Σύμβουλος του Δημάρχου για νέες τεχνολογίες και υπεύθυνος του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab», Ηλίας Σαλπέας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, Αναστάσιο Πούλο, και τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της Θύρας 7 γι’ αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δείχνουν για ακόμα μια φορά αλληλεγγύη και αίσθημα προσφοράς, αξίες που όπως ανέφερε ο κ. Μώραλης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες τόσο με τον Ερασιτέχνη όσο και με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η προσφορά αυτή έρχεται να αναδείξει την ευαισθησία των οργανωμένων φιλάθλων της Θύρας 7, οι οποίοι σε μια δύσκολη στιγμή για όλους, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενδιαφέρονται εμπράκτως για τον συνάνθρωπο. Ο αθλητισμός ενώνει και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία. Τους ευχαριστώ» τόνισε ο κ. Μώραλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ