Η «τρέλα» του Βράνιες και τα νέα, ευνοϊκά για την ΑΕΚ δεδομένα

Η «τρέλα» του Βράνιες και τα νέα, ευνοϊκά για την ΑΕΚ δεδομένα

Ο Βόσνιος το δήλωσε ξεκάθαρα, «εδώ είναι το σπίτι μου», η ΑΕΚ θέλει τον καλό Βράνιες και τα πάντα θα κριθούν από την στάση της Άντερλεχτ, με την πανδημία να αλλάζει τα δεδομένα υπέρ της Ένωσης.

Με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ο Όγκνιεν Βράνιες θα πρέπει να επιστρέψει στην Άντερλεχτ αφού έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον βελγικό σύλλογο. Η ΑΕΚ δεν διατηρεί κάποια οψιόν ενόψει καλοκαιριού για τον Βόσνιο όμως δεδομένα θα ήθελε να τον κρατήσει. Και ίσως τα δεδομένα είναι πιο ευνοϊκά για εκείνη μετά την πανδημία.

Ο ίδιος ο παίκτης το δήλωσε για ακόμη μία φορά πως νιώθει την Ένωση σαν το σπίτι του κι αν ήταν στο χέρι του, θα κανόνιζε το θέμα… αύριο κιόλας. Υπάρχει όμως και η Άντερλεχτ στη μέση, στην οποία και ανήκει ο παίκτης αλλά είναι γνωστό από καιρό πως δεν τον έχει στα πλάνα της και θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Θέλει να τον ξεφορτωθεί αλλά δεν πρόκειται να τον κάνει και… δώρο, ειδικά στην ΑΕΚ από την οποία και τον απέκτησε δίνοντας κάτι παραπάνω από τρία εκατ ευρώ το καλοκαίρι του 2018. Όπως και να έχει η υπόθεση φαίνεται πως θα μείνει για καιρό ανοιχτή με τους «κιτρινόμαυρους» να αναμένεται να κάνουν κίνηση, πιθανότατα για νέο δανεισμό και σύμμαχός τους θα είναι και τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα διαμορφώσει η πανδημία και ίσως κάνουν πιο υποχωρητική την Άντερλεχτ.

Από την πλευρά του, τον ρόλο του θα παίξει και ο ίδιος ο Βράνιες πιέζοντας τη διοίκηση των Βέλγων μιας και ξέρει ότι εκεί είναι ξένο σώμα ενώ στην ΑΕΚ πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ