Η «μάχη» για Μπάμπα και η ρελάνς της Σεντ-Ετιέν!

Η «μάχη» για Μπάμπα και η ρελάνς της Σεντ-Ετιέν!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Τζόναθαν Μπάμπα, έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του, αλλά η Σεντ Ετιέν του κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Ο Τζόναθαν Μπάμπα αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με το τμήμα σκάουτινγκ να έχει κάνει θετική εισήγηση για την απόκτησή του. Για τον 21χρονο Γάλλο επιθετικό, φέρεται να έχει μιλήσει με πολύ θετικά λόγια και ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, Οσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα οι Ερυθρόλευκοι να βρίσκονται σε επαφές με τον εκπρόσωπό του, ώστε να τον «κλείσουν» άμεσα. Ενα εγχείρημα, ωστόσο, που δεν είναι εύκολο.

Το συμβόλαιο του Μπάμπα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Και όχι άδικα, καθώς μόλις στα 21 του χρόνια είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας, ενώ φέτος είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, με 6 γκολ, 2 ασίστ σε σύνολο 17 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, η Σεντ-Ετιέν εμφανίζεται αποφασισμένη να μην χάσει το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος μεταγραφών του συλλόγου, Ντανίντ Βαντιέ, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και του προσέφερε νέο πολυετές συμβόλαιο, με αύξηση που φτάνει το 400% (σ.σ. 600.000 ευυρώ τον χρόνο), σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Μπάμπα, εμφανίζεται θετικός στο να μείνει ο παίκτης του στη Σεντ-Ετιέν, παρά το γεγονός ότι έως τώρα έχει δεχθεί προτάσεις από Μαρσέιγ, Ολυμπιακός και δύο ιταλικές ομάδες, που δεν έχουν γίνει γνωστές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το θέμα έχει τελειώσει.

Τέλος, εκείνο που έγινε γνωστό από πηγές στο περιβάλλον του παίκτη είναι ότι για να φύγει από τη Σεντ-Ετιέν ο Μπάμπα, θα πρέπει να πάρει περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρει η νυν ομάδα του. Η οποία, από την άλλη, αρνείται να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του αυτή τη στιγμή. Καθώς ξεκαθαρίζει ότι τη δεδομένη στιγμή ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και πως θα ανανεώσει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ