Διαμαντάκι του ΠΑΟΚ υπέγραψε στην Ιντερ με τις… ευλογίες του Σαββίδη!

Διαμαντάκι του ΠΑΟΚ υπέγραψε στην Ιντερ με τις… ευλογίες του Σαββίδη!

Ο 16χρονος Νίκος Μπότης υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με την Ιντερ, αποχωρώντας άμεσα από την ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Το ιταλικό όνειρο θα ζήσει ένα παιδί του ΠΑΟΚ. Ο 16χρονος τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά, Νικόλαος Μπότης, υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο στην Ιντερ.

Ο γεννημένος στις 31 Μαρτίου 2004 γκολκίπερ, είχε προταθεί εδώ και καιρό στην ιταλική ομάδα από τον ατζέντη του Ζήση Βρύζα. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, νυν ατζέντης, αλλά και άμεσος συνεργάτης της οικογένειας Σαββίδη, είχε τις… ευλογίες του Δικεφάλου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο λόγος; Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανοίξει παρτίδες με τη… δύση. Θέλει να μπει στη μεταγραφική αγορά των μεγάλων πρωταθλημάτων. Και παράλληλα θέλει να διαφημίσει την ακαδημία του, στην οποία έχει επενδύσει πάρα πολλά λεφτά.

Ο οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Sky Italia, Ματέο Μπαρτσάγκι: «Ακόμη ένα χτύπημα από την Ιντερ. Μετά την απόκτηση του Βούλγαρου Ιλιεφ, έκλεισε ακόμη έναν γεννημένο το 2004, μεταξύ των πλέον περιζήτητων στην Ευρώπη. Τον Νικόλαο Μπότη, Ελληνα γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια και θα ενσωματωθεί στην Πριμαβέρα».

Στην επίσημη ιστοσελίδα το ΠΑΟΚ, στην περιγραφή του ύψους 1.91 μ. Μπότη, σημειώνονται τα εξής: «Ψηλός, δυνατός, προικισμένος με σωματικά προσόντα, αλλά κυρίως με πολύ καλή τεχνική στα πόδια, ο Νικόλαος Μπότης είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας, που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό κι ένα καλώς εννοούμενο θράσος. Εχει κληθεί στην Εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ