«Θέλει 350.000 από την Μπόκα για δανεισμό του Σολδάνο ο Ολυμπιακός»

«Θέλει 350.000 από την Μπόκα για δανεισμό του Σολδάνο ο Ολυμπιακός»

Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να πάρει δανεικό και πάλι τον Φράνκο Σολδάνο, όμως οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού αγγίζουν τα 350.000 δολάρια για 18 μήνες. Η στάση του παίκτη και η απάντηση των Αργεντινών.

Ο Φράνκο Σολδάνο τυπικά επέστρεψε και πάλι στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στην Μπόκα Τζούνιορς, όμως δεν πρόκειται να μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν είτε να πουλήσουν τον Αργεντινό στράικερ, είτε να τον παραχωρήσουν και πάλι δανεικό, αν δεν βρουν τα χρήματα που επιθυμούν.

Ο ίδιος ο παίκτης σκοπεύει να φύγει από τους Πειραιώτες ενώ και η Μπόκα από την πλευρά της επιθυμεί εκ νέου τον δανεισμό του, μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού ο Ολυμπιακός θέλει αρκετά χρήματα για να τον πουλήσει. Χρήματα που η Μπόακ δεν πρόκειται να δώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, όμως όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Οι ερυθρόλευκοι ζητάνε λοιπόν από την αργεντίνικη ομάδα 350.000 δολάρια για τον 18μηνο δανεισμό του στην Μπόκα, ενώ θα μπει και ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Σολδάνο φέρεται να πιέζει τον Ολυμπιακό να ρίξει τις απαιτήσεις του, ενώ έχει αποφασίσει να «πέσει» οικονομικά για να διευκολύνει τους Αργεντινούς. Τα πράγματα για την Μπόκα δεν είναι τόσο απλά με τον Ολυμπιακό να μην έχει πέσει προς το παρόν από τα χρήματα που θέλει, ενώ έχει δώσει διορία στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ