Και η Τραμπζονσπόρ για Ενρίκε

Και η Τραμπζονσπόρ για Ενρίκε

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που πρέπει να «αντιμετωπίσει» η Τραμπζονσπόρ για να κάνει δικό της, τον Εντουάρντο Ενρίκε.

Ο Εντουάρτο Ενρίκε είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός και ακούγεται αρκετά συχνά στα μεταγραφικά σενάρια. Πρόκειται για παίκτη της μεσαίας γραμμής, ο οποίος ανήκει στην Σπορτίνγκ Λισαβόνας, ωστόσο με ένα ποσό κοντά στα τρία με πέντε εκατομμύρια, μπορεί να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Fanatik», η Τράμπζονσπορ, η οποία διεκδικεί την πρώτη θέση στην Τουρκία, προετοιμάζει ήδη το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Μέσα σε αυτό, υπάρχει και ο όνομα του 25χρονου χαφ, ωστόσο, το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον Βραζιλιάνο.

Φέτος, ο Ενρίκε σημείωσε 22 συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από την Πορτογαλία, αφού έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και παρότι αποκτήθηκε με πολύ καλές προδιαγραφές από την Ιντερνασιονάλ, εν τέλει δεν έπεισε τους ανθρώπους των «λιονταριών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ