Θρήνος στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα (pics)

Θρήνος στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα (pics)

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και τα τέσσερα παιδιά τους είπαν το ύστατο χαίρε στη σύζυγο και μητέρα τους, που πέθανε χθες (14/6) από καρκίνο.

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε  το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων η Αναστασία Δήμα, σύζυγος του Πύρρου Δήμα και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους. Θυμίζουμε ότι η άτυχη γυναίκα διαγνώσθηκε με καρκίνο στο κεφάλι (γλοιοβλάστωμα) τον Ιανουάριο του 2016 και έχασε χθες τη μάχη για τη ζωή.

Στο πλευρό του πρώην αθλητή και βουλευτή και των παιδιών του βρέθηκαν εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, παράγοντες από την αθλητική ζωή, την πολιτική τον καλλιτεχνικό χώρο και την αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ άλλων, δίπλα του βρέθηκε ο στενός του φίλος Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο πρώην προπονητής του Πύρρου Δήμα, Χρήστος Ιακώβου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Ισίδωρος Κούβελος και πολλοί ακόμη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, είχε μιλήσει πριν από δυο περίπου χρόνια για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή». «Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα, αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… Εισπράξαμε πολλή αγάπη… Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…», είχε αναφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ