Ιστιοπλοΐα : Έξι ελληνικές συμμετοχές στο Μαϊάμι

Η ελληνική ιστιοπλοΐα θα ταξιδέψει με έξι συμμετοχές στο Μαϊάμι, μεταξύ των οποίων και οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.


Ιστιοπλοΐα : Έξι ελληνικές συμμετοχές στο Μαϊάμι | to10.gr

Με έξι αθλητές και αθλήτριες σε τέσσερις κατηγορίες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο κύπελλο του Μαϊάμι, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Στα 470 ανδρών θα τρέξουν οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι προέρχονται από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικής που ήταν ανοικτό σε συμμετοχές.

Σκληρές εικόνες: Ασύλληπτο ξύλο μεταξύ οπαδών σε ελληνικό γήπεδο (vid)

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών θα λάβουν μέρος οι Μαρία Μπόζη-Ραφαηλίνα Κλωναρίδου που επίσης διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικης, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ θα συμμετάσχει η Βασιλεία Καραχάλιου, η οποία τελείωσε εξαιρετικά το 2017 με την άνετη νίκη της σε διεθνή ρεγκάτα στα Κανάρια Νησιά όπου αναδείχθηκε κορυφαία ιστιοπλόος της διοργάνωσης.

Τέλος, στα ΦΙΝΝ θα λάβει μέρος ο Γιάννης Μιτάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή παρουσία ανάμεσα στους 10 καλύτερους ιστιοπλόους της κατηγορίας του.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο