Ιστιοπλοΐα : Έξι ελληνικές συμμετοχές στο Μαϊάμι

Η ελληνική ιστιοπλοΐα θα ταξιδέψει με έξι συμμετοχές στο Μαϊάμι, μεταξύ των οποίων και οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.


Ιστιοπλοΐα : Έξι ελληνικές συμμετοχές στο Μαϊάμι | to10.gr

Με έξι αθλητές και αθλήτριες σε τέσσερις κατηγορίες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο κύπελλο του Μαϊάμι, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Στα 470 ανδρών θα τρέξουν οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι προέρχονται από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικής που ήταν ανοικτό σε συμμετοχές.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών θα λάβουν μέρος οι Μαρία Μπόζη-Ραφαηλίνα Κλωναρίδου που επίσης διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικης, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ θα συμμετάσχει η Βασιλεία Καραχάλιου, η οποία τελείωσε εξαιρετικά το 2017 με την άνετη νίκη της σε διεθνή ρεγκάτα στα Κανάρια Νησιά όπου αναδείχθηκε κορυφαία ιστιοπλόος της διοργάνωσης.

Τέλος, στα ΦΙΝΝ θα λάβει μέρος ο Γιάννης Μιτάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή παρουσία ανάμεσα στους 10 καλύτερους ιστιοπλόους της κατηγορίας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο