Αργυρό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα από τον Γιάννη Καρβουνιάρη

Αργυρό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα από τον Γιάννη Καρβουνιάρη

Το αργυρό μετάλλιο στο πρωτάθλημα RSX της κατηγορίας U17 κατέκτησε ο Γιάννης Καρβουνιάρης στην Αγία Πετρούπολη.

Η ελληνική ιστιοπλοΐα πανηγυρίζει ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλο διεθνές αγώνα. Είναι αργυρό και το κατέκτησε ο Γιάννης Καρβουνιάρης στην κατηγορία U17 του παγκοσμίου πρωταθλήματος RSX youth που ολοκληρώθηκε στην Αγία Πετρούπολη.

Ο 16χρονος ιστιοπλόος του Ν.Α.Ο.Β.Β. πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στις 10 ιστιοδρομίες που έγιναν και κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 132 βαθμούς σε σύνολο 12 σκαφών.

Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία, η οποία από τη μία δείχνει το ταλέντο του Καρβουνιάρη και από την άλλη δικαιώνει απόλυτα την ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία για την τεράστια σημασία που δίνει στον τομέα της Ανάπτυξης. Γι’ αυτό, άλλωστε, στους μεγαλύτερους διεθνείς αγώνες το ένα μετάλλιο διαδέχεται το άλλο. Και έπεται συνέχεια

Πολύ καλά πήγε και ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης στην κατηγορία youth men. Τερμάτισε 4ος με 42 βαθμούς και έχασε το χάλκινο μετάλλιο από τον Ισραηλινό Ντ. Ταστάς μόλις για ένα βαθμό. Ο Λ. Τσορτανίδης κατέλαβε την 12η θέση με 65 βαθμούς και ο Χ. Κόγιας την 17η με 100 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ