Το μήνυμα της ΑΕΚ προς του οπαδούς, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς του οπαδούς, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μέσω ανακοίνωσης η Ερασιτεχνική ΑΕΚ απευθύνθηκε στους οπαδούς της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ζητώντας να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Ανοίγει σήμερα (17/9) η αυλαία της Handbal Premier, ωστόσο το ενδιαφέρων όλων επικεντρώνεται δύο μέρες αργότερα, όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες  ήταν οι δύο φιναλίστ των περσινών τελικών του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να στέφονται πρωταθλητές. Φέτος η μοίρα του έφερε να παίξουν μαζί και στην πρεμιέρα τη διοργάνωσης, με την ΑΕΚ να υποδέχεται (19/9, 19:00) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Έτσι ενόψει του ντέρμπι, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, εξέδωσε μία ανακοίνωση από ζητάει από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μόνο με τη φωνή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ μας, την Δευτέρα 19/9 στις 19:00, υποδέχεται στο Κλειστό «Γ. Κασιμάτης» τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εκδοθεί, όπως έχουμε ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση (βλέπε… ). Ενημερώνουμε επίσης ότι οι φίλαθλοί μας, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα (απλό ή διαρκείας), θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους και την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

Η θύρα της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της Πύλης Μαραθωνίου Α’ του ΟΑΚΑ, θα ανοίξει στις 17:45.

Στην είσοδο θα πραγματοποιηθούν πολύ αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ