Ζαραβίνας: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας»

Ζαραβίνας: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Πέτρος Κανδύλας μίλησαν για την ήττα από την ΑΕΚ στο Ρέντη και έδωσαν το σύνθημα ενόψει του δεύτερου τελικού.

Στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά και στο νεκρό διάστημα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον πρώτο τελικό της Handball Premier με 25-23. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παραμείνει ενωμένη και να πάρει πίσω το μπρέικ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι μονόδρομος να κοιτάξουμε τα λάθη μας. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο στην επίθεση. Δεν θα ασχοληθούμε με κάποια σφυρίγματα των διαιτητών, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να ξαναφέρουμε τη σειρά στην έδρα μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Πέτρου Κανδύλα, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν κακός στην επίθεση και επισήμανε ότι πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο πλέι μέικερ των Πειραιωτών, δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή επίθεση, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο έγινε το αντίστροφο και πιστεύω ότι τα λάθη στο διάστημα αυτό στην επίθεση μας στοίχισαν. Όλη τη χρονιά είχαμε κάνει μόνο μια ήττα, μας είχε πάει πολύ καλά αλλά τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ότι και στα δύσκολα είμαστε ομάδα. Μπορούμε να πάμε να σπάσουμε την έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως κάναμε και στην κανονική διάρκεια, να φέρουμε πάλι τη σειρά στο Ρέντη, να ανέβει η ψυχολογία μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ