Πανελλήνιος – ΑΕΚ 14 – 37

Πανελλήνιος – ΑΕΚ 14 – 37

Η ΑΕΚ επικράτησε με 37-14 εκτός έδρας κόντρα στον ουραγό Πανελλήνιο, στο εξ αναβολής ματς που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική της Handball Premier

Σαρωτική ήταν η ΑΕΚ κόντρα στον πολύ αδύναμο Πανελλήνιο, επικρατώντας με 37-14 εκτός έδρας για τον αγώνα που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική της Handball Premier.

Η ΑΕΚ μπήκε από την αρχή με το πόδι στο γκάζι, το σκορ έφτασε γρήγορα στο 1-11 και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο Πανελλήνιος δεν μπορούσε να αντιδράσει η Ένωση επέβαλλε την ανωτερότητά της και με όπλο τις τρομερές αντεπιθέσεις της διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμά της. Το σκορ έφτασε μέχρι το 4-18, ενώ το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 7-20.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε το ίδιο σκηνικό, η ΑΕΚ ήταν ασταμάτητη και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το σκορ 9 λεπτά πριν το φινάλε να φτάσει το 11-33. Το ματς έληξε 14-37 με την ΑΕΚ να έχει, όπως αποδείχθηκε, ένα πολύ εύκολο έργο.

Η Ένωση πέτυχε την 5η της νίκη και σκαρφάλωσε στην 5η θέση μαζί με τον Αερωπό. Από την άλλη, ο Πανελλήνιος δεν θα πάρει ούτε τώρα τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ