Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρώτη μάχη με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για την πρώτη μάχη με τον ΠΑΟΚ

Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Στροφή στο Κύπελλο για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες το απόγευμα της Τετάρτης (23/1) να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Δικέφαλο του Βορρά και με τη βοήθεια των οπαδών τους θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στον τελικό της διοργάνωσης. Μοναδικές απουσίες για τον Γιώργο Ζαραβίνα είναι ο τραυματίας Θοδωρής Δεληχρήστος και ο Πάτρικ Λέμος.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Αντώνης Κόντης, Νίκος Λιάπης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε:  «Οι ομάδες πλέον γνωρίζονται μεταξύ τους. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι. Πάνω κάτω και οι δυο ομάδες ξέρουμε τι περιμένουμε. Είναι ένα από τα δυο παιχνίδια το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα τελικό και από μόνο του αυτό το κάνει πάρα πολύ σημαντικό και ένα παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε τη βοήθεια όλων των φιλάθλων μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο οδηγεί στην διεκδίκηση ενός τίτλου και γι΄ αυτό θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε μέσα στο γήπεδο».

Ο Γρηγόρης Σανίκης είπε με την σειρά του: «Αυτό που θέλουμε την Τετάρτη είναι να κερδίσουμε πρώτα το παιχνίδι και να εξασφαλίσουμε μια διαφορά στο σκορ η οποία θα μας κάνει πιο εύκολο τον δεύτερο αγώνα. Από κει και πέρα πρόκειται για δυο αγώνες που είναι ντέρμπι. Περιμένουμε έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να τελειώσουμε την διαδικασία πρόκρισης στον τελικό. Ο κόσμος, όσο τετριμμένο και αν ακούγεται, είναι ο 8ος παίκτης μας. Ειδικά σε τέτοια ντέρμπι είναι απαραίτητη η στήριξη του και τον περιμένουμε να είναι κοντά μας και να μας δώσει την ώθηση που μόνο αυτός ξέρει».

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior. Υπενθυμίζουμε ότι η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (30/1) και θα διεξαχθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ