Σανίκης: «Παίρνουμε επιπλέον ώθηση από τους οπαδούς μας»

Σανίκης: «Παίρνουμε επιπλέον ώθηση από τους οπαδούς μας»

Ο Γρηγόρης Σανίκης μίλησε για τον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του πρώτου τελικού με την ΑΕΚ έδωσε ο Γρηγόρης Σανίκης.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν δουλέψει πολύ σκληρά καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και είναι πανέτοιμοι για τους τελικούς.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι η επιπλέον ώθηση που χρειαζόμαστε για φτάνουμε στην επίτευξη των στόχων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του ενόψει του πρώτου τελικού, τόνισε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ξεκινάνε οι τελικοί και έχουμε το πλεονέκτημα το οποίο θα κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, η ΑΕΚ  θα είναι σίγουρα αξιόμαχη και ανταγωνιστική. Έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που είμαστε και κανένας από εμάς δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει τίποτα. Εύχομαι να είμαστε γεροί και υγιείς και να τελειώσουμε όπως και πέρσι με απόλυτη επιτυχία τους στόχους που έχουμε θέσει.  Περιμένουμε η προσέλευση του κόσμου να είναι ανάλογη με τους περσινούς τελικούς γιατί ως γνωστό οι οπαδοί του Ολυμπιακού, είναι η επιπλέον ώθηση που χρειαζόμαστε για φτάνουμε στην επίτευξη των στόχων μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ