Τρουπής: «Ημασταν μαχητικοί, αλλά η καυτή έδρα έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό»

Τρουπής: «Ημασταν μαχητικοί, αλλά η καυτή έδρα έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για την εμφάνιση της Ενωσης στον τρίτο τελικό και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι και θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ στην έδρα του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 22-17 από τους Πειραιώτες και πλέον στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Ο τεχνικός της Ενωσης, Ανδρέας Τρουπής, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν μαχητική, πλησίασε στο σκορ τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι με τη βοήθεια των φιλάθλων τους κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Ο προπονητής της ΑΕΚ, ωστόσο, παρά την ήττα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι και θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήρθαμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού και παρουσιαστήκαμε κάπως διαφορετικοί. Αν και ήμασταν μαχητικοί, μας στοίχισαν στο πρώτο ημίχρονο κάποια φάουλ, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί. Κολλήσαμε στην επίθεση, κάτι που διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ζητούσα από τους παίκτες να τρέξουν λίγο περισσότερο το παιχνίδι και κάποια στιγμή έγινε, πλησιάσαμε τον Ολυμπιακό στο σκορ. Οι πιθανότητες ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, χωρίς να αναιρώ την ποιότητα των παικτών μου. Μέσα σε μια καυτή έδρα ήρθε το αποτέλεσμα. Εμείς θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στο σπίτι μας και θα πάμε το πρωτάθλημα σε 5ο παιχνίδι. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ