Χάμιλτον – «Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω τις 100 νίκες καριέρας»

Χάμιλτον – «Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω τις 100 νίκες καριέρας»

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν πανευτυχής μετά τη νίκη του στο Σότσι, η οποία ήταν η 100η στην καριέρα του. Διαβάστε τις δηλώσεις των τριών πρώτων.

Ο Λιούις Χάμιλτον έδειξε καρδιά πρωταθλητή στο Σότσι, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη στο τέλος του αγώνα, η οποία εκτός του ότι τον επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, ήταν και η 100η στην καριέρα του στη Formula 1.

Ο Βρετανός, επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν πανευτυχής στις δηλώσεις, τονίζοντας πως δεν περίμενε ποτέ να φτάσει σε αυτό τον αριθμό νικών: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήρθαν στην πίστα. Η φιλοξενία των Ρώσων είναι εντυπωσιακή. Μου πήρε πολύ καιρό να φτάσω τις 100 νίκες, δεν περίμενα πως αυτό θα συμβεί. Ο Λάντο έκανε τρομερή δουλειά σε όλο τον αγώνα, δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να τον περάσω. Είμαι τρομερά ευγνώμων στην ομάδα που βρίσκεται στην πίστα, αλλά και για όλους όσους δουλεύουν στο εργοστάσιο».

Δεύτερος ήταν ο επίσης εντυπωσιακός Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό παρά το γεγονός πως εκκινούσε από το pit lane, να τερματίζει στη δεύτερη θέση: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να περάσουμε στα ενδιάμεσα ελαστικά, αλλά όπως φάνηκε έπρεπε να κάνουμε την επιλογή αυτή. Το να τερματίζω 2ος εκκινώντας τελευταίος είναι φοβερό. Με την ποινή που είχαμε είναι ένα φοβερό αποτέλεσμα. Δεν το περίμενα αυτό όταν ξύπνησα το πρωί».

Τρίτος τελείωσε ο Κάρλος Σάινθ με Ferrari: «Η προτεραιότητά μου ήταν να μην χάσω θέσεις και είχα όντως καλή εκκίνηση. Πήγα από την εξωτερική και δούλεψε τέλεια. Η φθορά των ελαστικών μας οδήγησε νωρίς για αλλαγή και υποφέραμε σήμερα. Έκανα για πολλή ώρα διαχείριση ελαστικών. Κάναμε τη σωστή επιλογή με τα βρόχινα ελαστικά στο τέλος και καταφέραμε να ανέβουμε πάλι στην 3η θέση. Είχαμε συνολικά έναν πολύ δυνατό αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ