Αποσύρθηκε η Τσουκαλά μόλις στα 30 της χρόνια (pic)

Αποσύρθηκε η Τσουκαλά μόλις στα 30 της χρόνια (pic)

Μέσω ενός ποσταρίσματος στα social media, η Χριστίνα Τσουκαλά ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στην πλούσια καριέρα της σε ηλικία μόλις 30 ετών

Μέσω ενός συγκινητικού ποστ στον λογαριασμό της στο Instagram, η Χριστίνα Τσουκαλά ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την ενεργό δράση βάζοντας ένα τέλος σε μια πλούσια καριέρα κι ας σταμάτησε μόλις στα 30 της χρόνια.

Οι Ελληνίδα πολίστρια με καταγωγή από την Ισλανδία, αποτέλεσε σημαντική μονάδα στην κατάκτηση του treble του πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ενώ αριθμεί συνολικά 3 ευρωπαϊκά τρόπαια, εκ των οποίων τα δύο με την ομάδα της Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Τσουκαλά:

«Ένας νέος κύκλος της ζωής μου αρχίζει και ένας άλλος πολύ σημαντικός κλείνει! Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση, μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρόνια με τον Ολυμπιακό (κατάκτηση treble), να αποσυρθώ από την ενεργό δράση της υδατοσφαίρισης.

Αμέτρητες έντονες στιγμές, συγκίνησης, χαράς, λύπης, ενθουσιασμού, απογοήτευσης, αλλά μια γεμάτη εμπειρία που δεν θα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο!!!

Δεν περίμενα ότι το πόλο θα γινόταν τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου κατά την διάρκεια αυτής της μακράς πορείας!
Ειδικότερα την οικογένεια μου που άντεξε το βάρος της καθημερινότητας μου! Φίλες, φίλους και συμπαίκτριες που έγιναν φίλες! Τους προπονητές μου, τόσο της εθνικής όσο και των συλλόγων μου -Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού- που αναγνώρισαν την αξία μου και με καθοδήγησαν σε κάθε βήμα της καριέρας μου! Και πάνω απ’όλα τον άνθρωπο μου, που συμπυκνώνει σε ένα πρόσωπο τον σύντροφο, το πρότυπο και το συνοδοιπόρο στο ταξίδι αυτό…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ