Γαβαλάς – «Ο χρυσός Θρύλος του βόλεϊ και του πόλο» (pic)

Γαβαλάς – «Ο χρυσός Θρύλος του βόλεϊ και του πόλο» (pic)

Ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του ενημέρωσε για την κυκλοφορία δυο πολυσέλιδων βιβλίων για τις εντυπωσιακές ιστορίες των πολυτροπαιούχων ομάδων βόλεϊ και πόλο του Ολυμπιακού.

Δυο πολυτελή βιβλία για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα, ένα για τα χρυσά τμήματα του βόλεϊ και ένα για τα αντίστοιχα του πόλο. Κάθε βιβλίο έχει 354 σελίδες, όπου μιλούν για τις απίστευτες επιδόσεις και διακρίσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Νίκος Γαβαλάς μάλιστα με ανάρτηση του στο Instagram ενημέρωσε για την κυκλοφορία των δυο πολυσέλιδων βιβλίων για τις εντυπωσιακές ιστορίες των πολυτροπαιούχων ομάδων βόλεϊ και πόλο του Ολυμπιακού, που έχουν γραφτεί από τον δημοσιογράφο, Γιώργο Γαβαλά ο οποίος συνδέεται από την εφηβεία του με τον ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Δύο πολυτελείς εκδόσεις με τις ιστορίες των δύο πολυτροπαιούχων «ερυθρόλευκων» τμημάτων, του ΒΟΛΕΪ και του ΠΟΛΟ. Κάθε βιβλίο έχει 354 σελίδες μέσα στις οποίες ξεδιπλώνεται η ιστορία των πιο επιτυχημένων τμημάτων του Ολυμπιακού σε ομαδικά αθλήματα στους άνδρες και στις γυναίκες, από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΒΟΛΕΪ και ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΠΟΛΟ παρουσιάζουν όλους τους αγώνες των ομάδων στα πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδος, στα πρωταθλήματα Ευρώπης, όλους τους παίκτες που στελέχωσαν κάθε χρόνο τα τμήματα, όλους τους προπονητές και φυσικά αναλυτικά την ιστορία τους με εκατοντάδες φωτογραφίες και αναφορές στις κορυφαίες στιγμές των πιο επιτυχημένων ομάδων της Ελλάδος.

Γραμμένα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Γαβαλά, ο οποίος συνδέεται από την εφηβεία του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και που θέλησε να αφήσει την ιστορική αυτή παρακαταθήκη στους υπερήφανους φιλάθλους του Θρύλου, που σίγουρα θα νιώσουν συγκίνηση αναπολώντας οι μεγαλύτεροι ή μαθαίνοντας οι νεότεροι, τα απίστευτα επιτεύγματα των δύο τμημάτων.
Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Διάθεση καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) απο το τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο Στάδιο Καραϊσκάκη.
Τηλέφωνο παραγγελιών : 210-6251720 (Καθημερινά: 10:00π.μ.-18:00μ.μ.)»

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ