«Βούλιαξε» την Ζαΐμπας ο Απόλλωνας (21-6)

«Βούλιαξε» την Ζαΐμπας ο Απόλλωνας (21-6)

Ο Απόλλωνας Σμύρνης διέλυσε με 21-6 την Ζαΐμπας στον τέταρτο αγώνα του για τον Β΄ όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Champions League.

Πολύ εύκολο έργο, όπως αναμενόταν άλλωστε, είχε ο Απόλλωνας Σμύρνης απέναντι στη λιθουανική Ζαΐμπας, στον τέταρτο αγώνα του για τον Β΄ όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Champions League υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επιβλήθηκε πολύ εύκολα της αδύναμης αντιπάλου της με 21-6 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, συνεχίζοντας το κυνήγι μίας εκ των τεσσάρων προνομιούχων θέσεων, που δίνουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Ο Αλέξανδρος Γούνας σημείωσε πέντε γκολ (όλα στην πρώτη περίοδο) και ο Μανόλης Σολανάκης τέσσερα (στο πρώτο ημίχρονο), ενώ στη συνέχεια ο προπονητής του Απόλλωνα έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεότερους παίκτες, με τον 17χρονο Αλέξανδρο Κότσκαρ μάλιστα να πετυχαίνει τρία τέρματα.

Η «αμφίβια ταξιαρχία» ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Ποντγκόριτσα αύριο (25/9), με δύο αγώνες. Στις 13:30 θα παίξει με την τουρκική Ενκα Κωνσταντινούπολης και στις 19:30 με την οικοδέσποινα του ομίλου, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 6-1, 4-2, 4-2

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Κότσκαρ 3, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 4, Καβουσανός.

Για τη Ζαΐμπας σκόραραν τρία γκολ ο Γκοστάουτας, δύο ο Γιόνκους και ένα ο Ιβοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ