Παυλίδης – «Θα μας βοηθήσει να βγούμε πιο δυνατοί»

Παυλίδης – «Θα μας βοηθήσει να βγούμε πιο δυνατοί»

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Βουδαπέστη μίλησε ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Χάρης Παυλίδης.

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (22/11) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της κοινής προετοιμασίας και των προπονητικών φιλικών με την Ούιπεστ.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στο σάιτ του Ερασιτέχνη, τονίζοντας τα οφέλη που θα έχει η ομάδα του από την προετοιμασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια καλή περίπτωση για εμάς, να κάνουμε μια δυνατή προετοιμασία, να δώσουμε μερικά δυνατά φιλικά, ενόψει των υποχρεώσεων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε πολύ πίσω στον τομέα αυτό, στον αγωνιστικό ρυθμό, μας λείπουν παιχνίδια δυνατά. Στην Ελλάδα μέχρι τώρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε δυνατά παιχνίδια. Ευελπιστώ να πάει καλά η προετοιμασία, να μην έχουμε κάποιο τραυματισμό και να γυρίσουμε να παίξουμε με τον Εθνικό, θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ πιο μετά θα έχουμε και τα Κύπελλα Ευρώπης, για αυτό πιστεύω ότι απέναντι στην Ούιπεστ θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή προπόνηση και θα μας βοηθήσει να βγούμε πιο δυνατοί, να αντιμετωπίσουμε τα ερχόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ