Για άλλη μία χρονιά στον Ολυμπιακό ο Φουντούλης

Για άλλη μία χρονιά στον Ολυμπιακό ο Φουντούλης

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και για την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Φουντούλης. Ο 30χρονος περιφερειακός συμφώνησε με τους «Ερυθρόλευκους» μετά από μία χρονιά «όνειρο» σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του περιφερειακού Γιάννη Φουντούλη. Ο 30χρονος πολίστας φέτος έφτασε στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης με τους «Ερυθρόλευκους» νικώντας την Ιταλική Προ Ρέκο στον τελικό με 9-7.

Ο Φουντούλης έκανε άλλη μία εξαιρετική σεζόν, με αποκορύφωμα τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στον τελικό του LEN CHAMPIONS LEAGUE, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο δεύτερο Ευρωπαϊκό του.

Οι «Πειραιώτες» προσπαθούν να διατηρήσουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο την ομάδα που ηττήθηκε μόλις μία φορά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ (10-8 από τη Γιουγκ στην Κροατία) και μετά την ανακοίνωση του «φύλακα Άγγελου» Γιόζιπ Πάβιτς, διατήρησε στο ρόστερ και τον Έλληνα περιφερειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη :

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής περιφερειακός της ομάδας πόλο Ανδρών, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Στη δήλωσή του στο olympiacossfp.gr μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιάννης Φουντούλης, ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που συνεχίζω στον Ολυμπιακό! Οι στόχοι μου ταυτίζονται με της ομάδας άρα ευελπιστώ ότι Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσει και θα καταφέρει σπουδαία πράγματα όπως φέτος! Απο την πλευρά μου θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να παραμείνει στην κορυφή!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ