Να χτίσει σερί θέλει ο ΠΑΟΚ

Να χτίσει σερί θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το Σάββατο (20/10) στη Γλυφάδα απέναντι στην τοπική ομάδα με στόχο την πρώτη νίκη του στην Α1 πόλο.

Δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών με τον ΠΑΟΚ MORRIS να αγωνίζεται στην Αθήνα, όπου στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας αντιμετωπίζει τον ΑΝΟΓ.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε με μία προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης την προετοιμασία του και αναχωρεί για την Αθήνα, με όλους τους παίκτες στη διάθεση του προπονητή Πάνου Βέργου.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Σαρησάββας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr για το παιχνίδι του Σαββάτου:

«Ο στόχος για εμάς είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα, με απώτερο σκοπό ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν δηλαδή που είχαμε και στα δύο πρώτα οκτάλεπτα στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Βουλιαγμένη. Πιστεύω πως αν σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός, δένει ακόμη περισσότερο, προσπαθώντας παράλληλα να βελτιωθεί σε κάποια σημεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ