Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στο Π. Φάληρο

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα απέναντι στο Π. Φάληρο

Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Π. Φάληρο με στόχο την 4η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1.

Στο πρωτάθλημα στρέφει το βλέμμα της η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους την Τετάρτη να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Π. Φάληρο, για την 4η αγωνιστική της Α1. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετά την ισοπαλία με το Αννόβερο για το Champions League (9-9), θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πανηγυρίσει την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Κάκκαρης ενόψει της αναμέτρησης με το Παλαιό Φάληρο δήλωσε: «Προερχόμαστε από ένα μέτριο παιχνίδι στη Γερμανία για το Champions League, όπου δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Φάληρο, στο οποίο θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πιάσουμε καλή απόδοση. Για εμένα θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή που δεν την έχω ξαναζήσει στο παρελθόν, αφού θα παίξω αντίπαλος με την πρώην ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ