Ολυμπιακός: Πρώτα η Γλυφάδα, μετά η Γιουγκ

Ολυμπιακός: Πρώτα η Γλυφάδα, μετά η Γιουγκ

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Γλυφάδα με στόχο το «14 στα 14» στο φετινό πρωτάθλημα – Την Τετάρτη ακολουθεί η μεγάλη μάχη με την Γιουγκ για το Champions League.

Μόνο τον αγώνα με την Γλυφάδα σκέφτονται οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν αφήσει προς το παρόν στην άκρη το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Γιουγκ για το Len Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας το απόγευμα του Σαββάτου (2/2, 17:00) θα αγωνιστούν στο Κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας με στόχο το «14Χ14» στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την 152η διαδοχική νίκη στη διοργάνωση.

Ο Θοδωρής Βλάχος μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Γλυφάδα, οι Ερυθρόλευκοι θα στρέψουν το βλέμμα τους στη μεγάλη μάχη που ακολουθεί με την πανίσχυρη Γιουγκ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης θα υποδεχθούν την Γιουγκ στο Παπαστράτειο και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 8.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Γλυφάδα αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Κώστας Μουρίκης ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε πρόσφατα την ομάδα της Γλυφάδας στον ημιτελικό του Final 4 στο Καρπενήσι. Το παιχνίδι του Σαββάτου, μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Γιουγκ στο Παπαστράτειο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν το επίπεδο της ομάδας μας. Θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση και θα αφιερώσουμε τις επόμενες ημέρες στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ