Πάβιτς: «Είμαι υπερήφανος για τον Ολυμπιακό, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»

Πάβιτς: «Είμαι υπερήφανος για τον Ολυμπιακό, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»

Ο Κροάτης αποχώρησε από την ενεργό δράση και αποχαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Την τελευταία του παράσταση έδωσε ο Γιόζιπ Πάβιτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος για τον τελικό του Len Champions League, με τους φίλους των Πειραιωτών να τον αποθεώνουν και να τον ευχαριστούν για όσα πρόσφερε στην ομάδα τους.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας «κρέμασε» το σκουφάκι του και έβαλε τέλος σε μια πολύ σπουδαία καριέρα, γεμάτη τίτλους και διακρίσεις. Ο Πάβιτς αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την «ερυθρόλευκη» κερκίδα, με το «αντίο» του Κροάτη στην οικογένεια του Ολυμπιακού να προκαλεί συγκίνηση στους φιλάθλους του συλλόγου. Ο έμπειρος άσος στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Ούγγρους, τόνισε ότι είναι περήφανος που φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την αγάπη τους και τη στήριξή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί φτάσαμε τόσο κοντά, αλλά η ζωή φτιάχνει κάποιες φορές διαφορετικές ιστορίες από αυτές που θέλουμε εμείς. Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και στον κόσμο που ήρθε και σήμερα και μας στήριξε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα 4 υπέροχα χρόνια που έζησα στον Ολυμπιακό και σε όλους που είναι στα γραφεία και δεν φαίνονται αλλά κάνουν φοβερή δουλειά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα δώσαμε πάλι όλα.

Σε 4 χρόνια παίξαμε 3 τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε στο τοπ επίπεδο στην Ευρώπη. Σήμερα δεν πετύχαμε το στόχο που θέλαμε τόσο πολύ. Αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι υπερήφανος για τον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ευρώπη.

Είμαι υπερήφανος που έπαιξα όχι μόνο με συμπαίκτες αλλά με τους φίλους μου που μου έδωσαν τόσες χαρές στη ζωή μου και όλοι θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ