Τσιτσιπάς : Πώς θα επιστρέψει στο Νο.5 του κόσμου

Τσιτσιπάς : Πώς θα επιστρέψει στο Νο.5 του κόσμου

Ο Ελληνας τενίστας αν κερδίσει τον Ρούμπλεφ θα επιστρέψει στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ εάν κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός θα ανέβει στο Νο4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Εκεί, ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εάν τα καταφέρει μάλιστα μαζί με το εισιτήριο για την τελική 4άδα της διοργάνωσης, θα επιστρέψει στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος μετά τη νίκη του επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και την πρόκριση στους «8» του γαλλικού Γκραντ Σλαμ έφτασε τους 5565 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη της ATP. Εάν αποκλείσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ θα φτάσει τους 5925 και θα ξεπεράσει στη σχετική λίστα τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που έχει αποκλειστεί και έχει 5890 βαθμούς.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP ο Τσιτσιπάς, ενώ εάν κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός θα ανέβει στο Νο4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ