Τσιτσιπάς – «Το πρώτο γκέιμ στο τρίτο σετ άλλαξε το παιχνίδι»

Τσιτσιπάς – «Το πρώτο γκέιμ στο τρίτο σετ άλλαξε το παιχνίδι»

Στο πρώτο γκέιμ του τρίτου σετ στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τονίζοντας πως αυτό το σημείο ήταν καταλυτικό για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο όμως τελικά πήρε τη νίκη και πέρασε στα προημιτελικά του Σινσινάτι.

Μετά τον αγώνα, ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε το πρώτο γκέιμ του τρίτου σετ όπου άλλαξε το ρυθμό του αγώνα και στο οποίο βρήκε την αυτοπεποίθηση που έψαχνε για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έπαιζε τον κάθε πόντο και ο τρόπος που κινούνταν με τα πόδια στο court ήταν σχεδόν απίστευτος. Μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε παίκτη που είναι ψηλά στην κατάταξη. Τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα κάποιες στιγμές, αλλά έμεινα στο ματς και περίμενα να εμφανιστεί μία ευκαιρία» είπε και εξήγησε το πού βρέθηκε αυτή η ευκαιρία.

Το πρώτο γκέιμ στο τρίτο σετ άλλαξε το παιχνίδι. Εκεί βρήκα το παιχνίδι μου και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για μένα. Η ψυχολογία μου άλλαξε και είχα μαχητικό πνεύμα στο ματς που δεν άφησα. Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ