Ειρωνικός Ζβέρεφ για Τσιτσιπά – «Θα βοηθούσε αν δεν έφτανε στο φεγγάρι για τουαλέτα» (vid)

Ειρωνικός Ζβέρεφ για Τσιτσιπά – «Θα βοηθούσε αν δεν έφτανε στο φεγγάρι για τουαλέτα» (vid)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και πάλι στον Στέφανο Τσιτσιπά και το toilet break με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε για ακόμη μια φορά για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το περιβόητο toilet break που έκανε τόσο απέναντι του πριν μερικές μέρες, αλλά και κόντρα στον Άντι Μάρεϊ στον πρώτο γύρο του US Open.

Ο Βρετανός τενίστας μάλιστα προχώρησε και σε ειρωνικό tweet για τον Έλληνα τενίστα λέγοντας πως πιο γρήγορα έκανε ο Τζεφ Μπέζος ταξίδι στο διάστημα παρά ο Τσιτσιπάς στην τουαλέτα. Ο Ζβέρεφ λοιπόν σε δηλώσεις του για το US Open και το ποιος είναι φαβορί να το κατακτήσει είπε ότι είναι και ο Τσιτσιπάς ανάμεσα σε αυτούς αλλά στάθηκε και πάλι στο toilet break με αιχμηρό τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ένας τενίστας έχει κατακτήσει τα τρία πρώτα Grand Slam της σεζόν, είναι το μεγάλο φαβορί και για το τέταρτο (Τζόκοβιτς). Είναι το μεγάλο φαβορί αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι διψασμένοι. Ο Ντανίλ (Μεντβέντεφ) είναι σε πολύ καλή φόρμα. Και ο Στέφανος παίζει καλά. Θα βοηθούσε αν δεν χρειαζόταν να φτάσει μέχρι το φεγγάρι για να φτάσει στην τουαλέτα» είπε γελώντας.

«Κι εγώ, παίζω πολύ καλά. Κέρδισα δύο τουρνουά και έχω ένα σερί 12 νικών. Ελπίζω να συνεχίσω στο ίδιο ρυθμό και να παίξω ακόμα καλύτερα γιατί για να κερδίσεις εδώ τον Νόβακ, είναι δύσκολη αποστολή» πρόσθεσε ο Ζβέρεφ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ