Τατιάνα Μαρία – Μαρία Σάκκαρη 0-2 (vids)

Τατιάνα Μαρία – Μαρία Σάκκαρη 0-2 (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε το εμπόδιο της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία στην πρεμιέρα της στο Australian Open και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-4, 7-6(2)) και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά, όπου θα περιμένει τη νικήτρια ανάμεσα στη Σάσνοβιτς ή τη Ζενγκ.

Η Μαρία (No. 287 στον κόσμο) έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα, αλλά το No. 6 του κόσμου κατάφερε να ανταπεξέλθει και πήρε τη νίκη σε 1 ώρα και 46 λεπτά.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας κατευθείαν το μπρέικ (0-1), αλλά η Μαρία απάντησε με το ίδιο νόμισμα (1-1).

Οι δύο παίκτριες κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 4-4, με τη Γερμανίδα να δυσκολεύει αρκετά τη Σάκκαρη (ιδίως όταν έκανε το 3-2), ωστόσο η Ελληνίδα έκανε το δεύτερο μπρέικ της (4-5) και έφτασε στην κατάκτηση του 1ου σετ με 4-6.

Οι δύο αθλήτριες ξεκίνησαν δυνατά στο 2ο σετ, κρατώντας τα σερβίς τους, με τη Σάκκαρη να αντέχει μετά από δύο ισοπαλίες και να παίρνει το γκέιμ, πηγαίνοντας το παιχνίδι στο 3-3.

Η Μαρία έφτασε μια ανάσα από το μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη το πάλεψε και κράτησε το σερβίς της (4-4). Η Γερμανίδα πήρε προβάδισμα δύο φορές (5-4, 6-5), αλλά η Σάκκαρη ήταν αποφασισμένη να μείνει στο σετ, κι αυτό έκανε (5-5, 6-6), στέλνοντας το 2ο σετ σε τάι-μπρέικ. Εκεί πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων (0-4) και πήρε και το 2ο σετ με 7-6, παίρνοντας την πρόκριση.

Τα σετ: 6-4, 7-6(2)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ