Τσιτσιπάς – Γουλφ 2-1: Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Τσιτσιπάς (Vids)

Τσιτσιπάς – Γουλφ 2-1: Αγχώθηκε, αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Τσιτσιπάς (Vids)

Ο Στεφανος Τσιτσιπάς μπορεί να αγχώθηκε λίγο, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 σετ το Τζέι Τζέι Γουλφ και πέρασε στους «32» του Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να πάει σε 3ο σετ, για να νικήσει τον Αμερικάνο, Τζέι Τζέι Γουλφ με 6-4, 6-7(5), 6-1 και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Miami Open. Εκεί και στο δρόμο για τη φάση των «16» θα χρειαστεί να ξεπεράσει ένα πιο υψηλό εμπόδιο, αυτό του Αυστραλού, Άλεξ ντε Μινόρ.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στους δύο τενίστες μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά το Ακαπούλκο και ο Γουλφ παρουσιάστηκε αρκετά πιο ανταγωνιστικός, ωστόσο ο Τσιτσιπάς έδειξε την κλάση του και κατάφερε να επιβληθεί στο τρίτο σετ, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο αγώνας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξ αρχής πολύ επιθετικός στο σερβίς, πίεσε τον Τζέι Τζέι Γουλφ και δεν του έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψει πως μπορεί να κάνει το break. Βέβαια στο κρισιμότερο γκέιμ του πρώτου σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε την ανωτερότητα του και πήρε το 6ο γκέιμ μέσα σε 33 λεπτά και έκανε το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν τελείως διαφορετικό, καθώς ο Γουλφ απάντησε με το δικό του μπρέικ στο εναρκτήριο γκέιμ, προγήθηκε 2-0 και 3-1, όμως ο Τσιτσιπάς αντέδρασε. Στη δεύτερη ευκαιρία για μπρέικ, ισοφάρισε 3-3, προσπέρασε 4-3, με το Γουλφ να αντέχει στην πίεση του 5-4 και 6-5, οδηγώντας το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Αμερικανός άντεξε παρά το αρχικό 2-0 του Στέφανου, όπου τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 7-5 και να κάνει το 1-1 στα γκέιμ.

Ο Τσιτσιπάς μετά το χαμένο δεύτερο σετ μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του και αρχικά προηγήθηκε με 3-1 στα γκέιμ, ενώ στη συνέχεια έκανε το και το 4-1. Από εκεί και πέρα η δουλειά του Έλληνα πρωταθλητή ήταν πολύ εύκολη, καθώς έφτασε άνετα στο 6-1 και κατέκτησε το τρίτο σετ παίρνοντας την νίκη με 2-1 σετ και την πρόκριση για τους «32» του Miami Open.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ