Τζόκοβιτς για Φέντερερ: «Η καριέρα σου είναι συνώνυμη της τελειότητας»

Τζόκοβιτς για Φέντερερ: «Η καριέρα σου είναι συνώνυμη της τελειότητας»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε το δικό του «αντίο» στον Ρότζερ Φέντερερ, που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το Laver Cup.

Μέσω ανάρτησής του στα social media ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μίλησε για τον Ρότζερ Φέντερερ που χθες (15/9) ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έπειτα από το τουρνουά «Laver Cup» στο Λονδίνο.

Ο «Νόλε» έγραψε τα καλύτερα λόγια τον Ελβετό τενίστα, τονίζοντας πως είναι τιμή του τον γνωρίζει τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδών. Τέλος του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον, ενώ εξέφρασε και την ανυπομονησία του να τον δει να αγωνίζεται στο τουρνουά του Λονδίνου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τενίστας:

«Ρότζερ, είναι δύσκολο να δεις αυτή τη μέρα και να βάλεις σε λέξεις όσα μοιραστήκαμε στο άθλημα. Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μαχών να σκεφτείς. Η καριέρα σου έθεσε τον τόνο του τι σημαίνει να φτάσεις στην τελειότητα και να οδηγείς με τιμιότητα και ακεραιότητα.

Είναι τιμή μου που σε γνωρίζω εντός και εκτός court, και για πολλά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ξέρω ότι αυτό το νέο κεφάλαιο επιφυλάσσει υπέροχα πράγματα για σένα, τη Μίρκα και τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σου και οι φαν σου έχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα ανυπομονούν.

Από την οικογένειά μας στη δική σας, ευχόμαστε χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσω τα επιτεύγματά σου και να σε δω στο Λονδίνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ