Ρολάν Γκαρός: «Ατσάλινος» Τζόκοβιτς, προκρίθηκε στους «16»

Ρολάν Γκαρός: «Ατσάλινος» Τζόκοβιτς, προκρίθηκε στους «16»

Ο Σέρβος τενίστας κέρδισε με 3-1 σετ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και στον 4ο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Φερνάντο Βερντάσκο.

Μετά από μία πολύ μεγάλη μάχη, η οποία διήρκησε σχεδόν 4 ώρες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 3-1 σετ τον  Μπαουτίστα Αγκούτ και προκρίθηκε στους «16» του Ρολάν Γκαρός. Ο Σέρβος είχε μία δύσκολη δοκιμασία, αλλά κατάφερε και βγήκε νικητής, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη Top 15 νίκη του «Νόλε» τους τελευταίους 12 μήνες. Τελευταία φορά που κέρδισε παίκτη που βρισκόταν ανάμεσα στους 15 καλύτερους του κόσμου ήταν τον Μάιο του 2017 στο Μάστερς της Ρώμης. Τότε ο Σέρβος είχε επικρατήσει του Ντομινίκ Τιεμ και είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα είχε βγάλει 51 winners και είχε σπάσει 8 φορές το σερβίς του Αυστριακού.

Επόμενος αντίπαλος του Τζόκοβιτς, ο οποίος θα βρεθεί για 12η φορά στην καριέρα του στον τέταρτο γύρο του γαλλικού Γκραντ Σλαμ, είναι θα είναι ο Φερνάντο Βερντάσκο. Ο Ισπανός το μεσημέρι της Παρασκευής νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον απογοητευτικό για ακόμα μια φορά, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση του Τζόκοβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ