Ρολάν Γκαρός: Αποκλείστηκε και στο διπλό η Σάκκαρη

Ρολάν Γκαρός: Αποκλείστηκε και στο διπλό η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια και η παρτενέρ της, Πέτρα Μάρτιτς, ηττήθηκαν από τις Ιρίνα – Καμέλια Μπέγκου και Κιανγκ Γουάνγκ με 2-0 σετ.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια των Μαρία Σάκκαρη και Πέτρα Μάρτιτς στο κυρίως ταμπλό του διπλού στο Ρολάν Γκαρός, καθώς οι δύο τενίστριες ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ από τις Ιρίνα – Καμέλια Μπέγκου και Κιανγκ Γουάνγκ.

Η Σάκκαρη και η παρτενέρ της μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχθούν δύο σερί μπρέικ και να βρεθούν πίσω στο σκορ με 0-4, με τη Ρουμάνα και την Κινέζα να παίρνουν το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 6-3. Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα και η Κροάτισσα έκαναν πρώτες μπρέικ, προηγήθηκαν με 5-3, αλλά στο κρίσιμο σημείο λύγισαν και έδωσαν τη δυνατότητα στις Καμέλια Μπέγκου και Γουάνγκ να στείλουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί οι δύο τενίστριες αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες και με τη ψυχολογία στα ύψη έκαναν το 7-5 και το 2-0 στα σετ.

Αυτό είναι το πρώτο τουρνουά που συμμετείχαν μαζί οι Σάκκαρη και Μάρτιτς, οι οποίες έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά πλήρωσαν ακριβά το κακό τους ξεκίνημα. Στο δεύτερο γύρο οι Ιρίνα – Καμέλια Μπέγκου και Κιανγκ Γουάνγκ θα αντιμετωπίσουν τις Αντρεγια Κλέπατς και Μαρία Χοσέ Μαρτίνες Σάντσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ