Ρολάν Γκαρός: Χάλεπ-Στίφενς το ζευγάρι του τελικού (vids)

Ρολάν Γκαρός: Χάλεπ-Στίφενς το ζευγάρι του τελικού (vids)

Στα ημιτελικά η Ρουμάνα κέρδισε την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα (2-0 σετ) και η Αμερικανίδα τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Κις (2-0 σετ).

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός προκρίθηκαν οι Σιμόνα Χάλεπ και Σλόαν Στίφενς. Οι δύο τενίστριες ξεπέρασαν τα εμπόδια των Μουγκουρούθα και Κις αντίστοιχα και το μεσημέρι του Σαββάτου θα «μονομαχήσουν» για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η Ρουμάνα, Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το υποτιθέμενο ντέρμπι με την Μουγκουρούθα και προκρίθηκε για 2η σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης. Η Χάλεπ με μια επιβλητική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 σετ της Ισπανίδας και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Το έργο της στον τελικό, ωστόσο, δεν θα εύκολο, καθώς θα έχει απέναντί της την πολύ επικίνδυνη, Σλόαν Στίφενς. Η Αμερικανίδα βγήκε νικήτρια στον «εμφύλιο» με τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Κις (2-0) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Ταυτόχρονα, εξασφάλισε και την πρώτη της είσοδο στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτή θα είναι η 8η φορά που οι δύο τενίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Η Χάλεπ έχει κερδίσει τα 5 από τα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει και προέρχεται από 4 σερί νίκες. Τελευταία φορά που «μονομάχησαν» ήταν τον Αύγουστο του 2017, στα ημιτελικά του τουρνουά του Σινσινάτι, όπου η Ρουμάνα επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-1).

https://www.youtube.com/watch?v=Ts97eTInsJ8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ