Rogers Cup: Με άνεση στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς

Rogers Cup: Με άνεση στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 σετ του Νταμίρ Τζούμουρ και στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 σετ του Νταμίρ Τζούμουρ στον πρώτο γύρο του Rogers Cup και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει για 5η φορά στη φετινή σεζόν τον Ντομινίκ Τιμ.

Ο Ελληνας τενίστας ξεδίπλωσε στο κορτ τη σπουδαία κλάση του και με 6-3, 7-6 (3) πήρε το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης. Ο «Τσιτσιφάστ» σέρβιρε εξαιρετικά και μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 11 άσους, ενώ κέρδισε τους 36 από τους 41 πόντους στα πρώτα του σερβίς, αλλά και τους 17 από τους 23 στα δεύτερα.

Μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον 19χρονο τενίστα, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να κερδίζει συνεχώς θαυμαστές. Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ, έναν από τους καλύτερους τενίστες στο τουρ. Αυτή θα είναι η 5η φορά που θα  συναντηθούν στη φετινή σεζόν οι δύο τενίστες. Ο Αυστριακός έχει κερδίσει τα 3 από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει, με τον Ελληνα να επικρατεί στο Οπεν της Βαρκελώνης με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Ο Τσιτσιπάς προέχεται από μια σπουδαία εβδομάδα, στην οποία πέτυχε πολύ μεγάλες νίκες απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους και κέρδισε πολύτιμους πόντους. Με την πορεία που έκανε στο Οπεν της Ουάσιγκτον ανέβηκε στην 27η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ