Τσιτσιπάς: «Επαιξα εξαιρετικό τένις και έδειξα την αξία μου»

Τσιτσιπάς: «Επαιξα εξαιρετικό τένις και έδειξα την αξία μου»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Αλεξ Ντε Μινόρ και στάθηκε στη ψυχραιμία που επέδειξε στο τάι μπρέικ του τέταρτου σετ.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την επιβλητική νίκη επί του Αλεξ Ντε Μινόρ με 3-1 και την κατάκτηση του Next Gen ATP Finals.

Ο Ελληνας τενίστας μετά την τεράστια νίκη επί του Αυστραλού (Νο. 31 στην παγκόσμια κατάταξη) στάθηκε στη ψυχραιμία που επέδειξε στο τάι μπρέικ του τέταρτου σετ, όπου έπαιξε εξαιρετικό τένις και ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και τέτοιες νίκες του δίνουν αυτοπεποίθηση για να παίξει ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

«Νομίζω παίξαμε σπουδαίο τένις σήμερα, συγχαρητήρια στον Άλεξ, έχω τεράστιο σεβασμό για τον ίδιο και το παιχνίδι του. Έχει παίξει σπουδαίο τένις. Εγώ έμεινα ήρεμος μετά τις δύο χαμένες ευκαιρίες να τελειώσω το παιχνίδι. Ήμουν πνευματικά δυνατός, αποδείχθηκε αυτό στο τάι-μπρέικ του τελευταίου σετ. Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να έρθω εδώ και να γίνω ο δεύτερος νικητής της διοργάνωσης. Με κάθε νίκη παίρνω αυτοπεποίθηση για να παίξω ακόμη καλύτερα στο μέλλον», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια ανέφερε στην κάμερα του συνδρομητικού: «Το απόλαυσα πάρα πολύ, ήμουν κοντά στη νίκη στο τέλος, είμαι πολύ περήφανος που κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν μπλόκαρα, έπαιξα εξαιρετικό τένις στο τάι μπρέικ και ευτυχώς ήταν αρκετό για να πάρω τη νίκη. Είναι το καλύτερο τέλος της χρονιάς που θα μπορούσα να έχω, είμαι πολύ χαρούμενος, δείχνω την αξία μου και είμαι χαρούμενος που θα κρατήσω αυτό το τρόπαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ