ATP Finals: «Καθάρισε» τον Ζβέρεφ και αγκάλιασε την πρόκριση ο Τζόκοβιτς (vid)

ATP Finals: «Καθάρισε» τον Ζβέρεφ και αγκάλιασε την πρόκριση ο Τζόκοβιτς (vid)

Ο Σέρβος επικράτησε με 2-0 σετ του Γερμανού και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στην 4άδα του ATP Finals.

Εχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, που πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, «σάρωσε» με 2-0 σετ (6-4, 6-1) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ο Νόλε απέναντι στον Γερμανό τενίστα έχασε μόνο 5 γκέιμς και χρειάστηκε μόλις 76’ για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιό του. Ο Τζόκοβιτς με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση διπλασίασε τις νίκες του και πλέον βρίσκεται μια… ανάσα από την είσοδό του στην 4άδα της διοργάνωσης. Παράλληλα, αυτή ήταν η 2η νίκη του Νόβακ απέναντι στον Σάσα σε 3 αναμετρήσεις και δεύτερη μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς τον είχε κερδίσει στα ημιτελικά της Σανγκάης επίσης με 2-0 σετ.

Στο σημερινό παιχνίδι, πάντως, ο Ζβέρεφ κοίταξε στα μάτια στο πρώτο σετ τον Τζόκοβιτς και στο 4-4 είχε 2 ευκαιρίες για μπρέικ. Ο Σέρβος έδειξε χαρακτήρα, έσβησε τα μπρέικ πόιντς, πήρε το γκέιμ και στο επόμενο έκανε μπρέικ για το 6-4 και το 1-0. Στο δεύτερο ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε απόλυτα και με 6-1 έκανε το 2-0 στα σετ και πανηγύρισε μια ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=-H1j2AcYNGQ

Και τη βαθμολογία του ομίλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ