Δανιηλίδου από τα παλιά, «σαρώνει» στην Ιταλία!

Δανιηλίδου από τα παλιά, «σαρώνει» στην Ιταλία!

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε εύκολα με 2-0 την Μαρία Μασίνι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Solarino της Ιταλίας.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Solarino της Ιταλίας πανηγύρισε η Λένα Δανιηλίδου! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντυπωσιακή στον αγώνα με την Μαρία Μασίνι και χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Ιταλίδας! Η έμπειρη αθλήτρια έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου και χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα πήρε τη νίκη με 6-1, 6-1.

Η Δανιηλίδου ξεκίνησε δυνατά και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Η Λένα πήρε τα πρώτα τέσσερα γκέιμς και λίγο αργότερα έκανε το 6-1 και το 1-0 στα σετ. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Γαλλίδα Λου Αντλερ, Νο. 2 στο ταμπλό και Νο. 574 στην παγκόσμια κατάταξη.

Μια πολύ σπουδαία εμφάνιση από την 36χρονη αθλήτρια, η οποία στο παρελθόν είχε χαρίσει τεράστιες στιγμές χαράς και περηφάνιας σε όλους τους Ελληνες.

Δείτε την ανάρτηση της Λένας στα social media: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ