To σουβενίρ της Σάκκαρη από τη μάχη με τον Φέντερερ! (vid)

To σουβενίρ της Σάκκαρη από τη μάχη με τον Φέντερερ! (vid)

Μετά την επική νίκη επί της ελβετικής ομάδας στο μεικτό διπλό η Ελληνίδα τενίστρια πήγε στην καρέκλα του Ρότζερ Φέντερερ και πήρε την πετσέτα του «μαέστρου».

«Ποτέ δεν είχα δει τον Φέντερερ να αγωνίζεται ζωντανά και όταν είδα τον Τσιτσιπά να τον αντιμετωπίζει και να παίζει τόσο καλά μου προκάλεσε ανατριχίλα», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, λίγα λεπτά μετά τη νίκη της επί της Μπελίντα Μπέντσιτς με 2-0 σετ.

Η παρουσία του Φέντερερ στο κορτ προκάλεσε δέος στην Ελληνίδα τενίστρια, η οποία λίγη ώρα αργότερα αντιμετώπισε τον Ελβετό «μαέστρο» και την Μπελίντα Μπένσιτς στο μεικτό διπλό μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Οι δύο συμπατριώτες μας μετά από μία πολύ μεγάλη μάχη επικράτησαν με 2-1 σετ και οδήγησαν τη χώρα μας σε μια ιστορική νίκη.

Μετά τις δηλώσεις των δύο Ελλήνων για τη σπουδαία τους επικράτηση, η Σάκκαρη πήγε στον πάγκο της ελβετικής ομάδας και πήρε την πετσέτα του Ρότζερ Φέντερερ ως σουβενίρ! Η 23χρονη θα θυμάται για πάντα τη μεγάλη μάχη με τον Ελβετό τενίστα και η ιστορική νίκη επί του ελβετικού διδύμου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων των Ελλήνων.

Δείτε το βίντεο με τη χειραψία μετά τη νίκη των Τσιτσιπά και Σάκκαρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ