Μαϊάμι: Μεγάλη πρόκριση στο διπλό για τον Τσιτσιπά!

Μαϊάμι: Μεγάλη πρόκριση στο διπλό για τον Τσιτσιπά!

Ο Ελληνας τενίστας και ο Ολλανδός παρτενέρ του, Γουέσλεϊ Κούλχοφ, νίκησαν τους Ντανιήλ Μεντβέντεφ και Κάρεν Κατσάνοφ και πήραν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρου στο τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι πανηγύρισαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ.

Οι δύο τενίστες στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση κέρδισαν με 2-0 σετ τους Ντανιήλ Μεντβέντεφ και Κάρεν Κατσάνοφ και πήραν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν είτε τους Τζέιμι Μάρεϊ και Μπρούνο Σουάρες, είτε τους Αμερικάνους, Μακένζι ΜακΝτόναλντ και Ρέιλι Οπέλκα.

Ο Ελληνας τενίστας και ο Ολλανδός κυριάρχησαν απόλυτα στο κορτ και επικράτησαν των Ρώσων με 6-1, 6-4 σε 55 λεπτά. Ο 20χρονος και ο παρτενέρ του έπαιξαν εξαιρετικό τένις και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη για το ελληνοολλανδικό δίδυμο, το οποίο αρχίζει σιγά σιγά να «ρολάρει» και πετυχαίνει νίκες απέναντι σε σπουδαίους τενίστες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος κατεβαίνει και στο μονό, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Ούγκο Ούμπερτ – Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ