Τιτανομαχία Τζόκοβιτς – Ναδάλ στον τελικό της Ρώμης!

Τιτανομαχία Τζόκοβιτς – Ναδάλ στον τελικό της Ρώμης!

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ του Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Ρώμης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Ντιέγκο Σβάρτσμαν, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ και μαζί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του χωμάτινου Masters της Ρώμης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Σέρβος τενίστας πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στο δεύτερο έριξε την απόδοσή του και έδωσε την ευκαιρία στον Αργεντινό να προηγηθεί δύο φορές με μπρέικ. Ωστόσο και στις περιπτώσεις ο Νόλε βρήκε τον τρόπο να απαντήσει και να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Σβάρτσμαν αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και με 7-2 έκανε το 1-1. Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες έδωσαν μια πραγματική μάχη, με τον Σέρβο να χαμογελάει τελευταίος. Ο Τζόκοβιτς βελτιώθηκε, περιόρισε τα λάθη και στο 6ο γκέιμ έκανε το μπρέικ που έψαχνε. Ο Νόλε με 6-3 έκανε το 2-1 και σφράγισε το ραντεβού με τον Ράφαελ Ναδάλ (19/5, 17:00).

Αυτός θα είναι ο 108ος τελικός του Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά τον τίτλο στη Μαδρίτη θέλει και το τρόπαιο στη Ρώμη. Ο Νόλε θα βρεθεί στον τελικό του ιταλικού Οπεν για 9η φορά στην καριέρα του, ενώ θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο του, μετά το 2008, 2011, 2014 και 2015.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ