Το Reuters αποθεώνει τον Τσιτσιπά: «Είναι δυνατός, έχει ποικιλία και θα φτάσει στην κορυφή!»

Το Reuters αποθεώνει τον Τσιτσιπά: «Είναι δυνατός, έχει ποικιλία και θα φτάσει στην κορυφή!»

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο γράφει ύμνους για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον χαρακτηρίζει ως έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στην κορυφή του αθλήματος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει με το σπουδαίο του ταλέντο και να βρεθεί στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο «Τσιτσιφάστ» είναι ένας από τους τενίστες που αναμένεται να «λάμψουν» στο Ρολάν Γκαρός, που ξεκινάει την Κυριακή (26/5), με το Reuters να κάνει εκτενές αφιέρωμα στον Ελληνα αθλητή.

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο γράφει ύμνους για τον Στέφανο, ο οποίος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έχει πανίσχυρο one-handed backhand και μεγάλη ποικιλία στα χτυπήματά του. Παράλληλα, το Reuters τον χαρακτηρίζει ως έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στην κορυφή του αθλήματος.

Επίσης, ο Άλεξ Κορέτα, που υπογράφει το εν λόγω άρθρο, τονίζει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα θεωρεί ότι ο Ελληνας τενίστας θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπως ακριβώς έκανε και στο πρόσφατο Αυστραλιανό Οπεν.

Αναλυτικά το άρθρο:

«Με το πανίσχυρο one-handed backhand του, την εντυπωσιακή ποικιλία στο παιχνίδι του και την αποφασιστικότητά του, ο 20χρονος είναι η νέα πνοή στο τένις τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Αθηναίος γρήγορα έχει καθιερωθεί, μαζί με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ως ένας από αντικαταστάτες των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στην κορυφή του αθλήματος.

Με την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open φέτος, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη πετύχει περισσότερα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που δεν έχει προχωρήσει ποτέ μετά τα προημιτελικά σε Grand Slam τουρνουά», αναφέρει αρχικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Και συνεχίζει για τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσει κάποιος για να καταφέρει να κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Όποιος θέλει να τον κερδίσει θα πρέπει να παλέψει σκληρά γιατί είναι πολύ δυνατός σωματικά και ξέρει πως να παίζει στο χώμα, έχει μεγάλη ποικιλία. Ίσως φέτος είναι λίγο νωρίς να πούμε ότι θα κερδίσει το τουρνουά, όμως έναν ημιτελικό μπορεί να πάει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση όμως είναι η πρώτη φορά που πάει σε ένα Grand Slam, με τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί να πάει μακριά. Ας δούμε πως θα το διαχειριστεί αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ