Σιμόνα Χάλεπ-Αμάντα Ανισίμοβα 0-2 σετ

Σιμόνα Χάλεπ-Αμάντα Ανισίμοβα 0-2 σετ

Το Νο 51 της παγκόσμιας κατάταξης, η 17χρονη Αμάντα Ανισίμοβα, επικράτησε 2-0 σετ της κατόχου του τίτλου, Σιμόνα Χάλεπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros.

Μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Roland Garros στις γυναίκες, καθώς το Νο 51 της παγκόσμιας κατάταξης, Αμάντα Ανισίμοβα, επικράτησε με 2-0 σετ της Σιμόνα Χάλεπ, κατόχου του περσινού τίτλου και Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο πρώτο σετ η 17χρονη Αμερικανίδα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, καθώς χρειάστηκε μόλις 28 λεπτά να κάνει το 1-0. Σε κανένα σημείο του σετ δεν πέρασε μπροστά η Ρουμάνα τενίστρια, ενώ το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει δύο φορές (1-1, 2-2).

Από εκεί και έπειτα όμως, η Ανισίμοβα πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και έκανε πανεύκολα το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, αν και η Ανισίμοβα ξεκίνησε πολύ δυνατα (3-0, 4-1), υπήρξε μεγαλύτερος ανταγωνισμός, με την Χάλεπ να κατακτά τρία συνεχόμενα γκέιμ και να ισοφαρίζει σε 4-4. Ωστόσο, η Αμερικανίδα πήρε τα δύο επόμενα γκέιμ, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο αυτή τη σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros.\

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία, η οποία απέκλεισε επίσης με 2-0 σετ την Μάντισον Κις από τις ΗΠΑ. Τα δύο ήταν 6-3 και 7-5 υπέρ της Μπάρτι.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή της Αυστραλέζας τενίστριας στα ημιτελικά του Roland Garros.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ