Ο δρόμος του Τσιτσιπά για το Νο.5 περνάει από την Ουάσιγκτον!

Ο δρόμος του Τσιτσιπά για το Νο.5 περνάει από την Ουάσιγκτον!

Αν ο Ελληνας τενίστας φτάσει στα ημιτελικά του Citi Open θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο τένις επικράτησε του Τόμι Πολ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Citi Open, που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον.

Ενα τουρνουά, που μπορεί να μην είναι επιπέδου Grand Slam, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ελληνα τενίστα, καθώς έχει τη δυνατότητα μέσω αυτού να ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για να μπορέσει να «χτυπήσει» νέο career high, ωστόσο, χρειάζεται να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Citi Open. Πως θα τα καταφέρει; Για αρχή θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον, τον οποίο θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής για τον τρίτο γύρο της αμερικάνικης διοργάνωσης. Το δεύτερο και τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο για το Νο.5 θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Τζον Ισνερ – Μπενουά Περ.

Αν ο Στέφανος καταφέρει να πετύχει δύο ακόμα νίκες στο τουρνουά της Ουάσιγκτον, θα βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη και θα καταγράψει μια ακόμα σπουδαία επιτυχία. Ο «Στεφ» αν μπει στο Top-5 θα πετάξει εκτός τον Κέι Νισικόρι, ο οποίος θα πέσει στο Νο. 6. Μια μεγάλη πρόκληση για τον Τσιτσιπά, που δείχνει έτοιμος να μπει για πρώτη φορά στην κορυφαία πεντάδα του κόσμου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ