Τσιτσιπάς – Κραΐνοβιτς (2-1)

Τσιτσιπάς – Κραΐνοβιτς (2-1)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ, αλλά αντέδρασε και φάνηκε συνεπής στο ραντεβού του με τον Φέντερερ για τα ημιτελικά του τουρνουά της Βασιλείας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε 1 ώρα και 55 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Σέρβου Φιλίπ Κραΐνοβιτς με 3-2 (3-6, 6-4, 6-4) και να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά της Βασιλείας, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Σέρβος σέρβιρε καλύτερα από τον Τσιτσιπά στο πρώτο σετ του αγώνα, έκανε ο μπρέικ στο 5ο γκέιμ του σετ και στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του για να κατακτήσει το πρώτο σε με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας μπήκε πεισμωμένος και πέτυχε το μπρέικ μόλις στο τρίτο γκέιμ του σετ. Έκτοτε διατήρησε το σερβίς του και πήρε το σετ με 6-4.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς μπήκε με φόρα και πέτυχε το μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του σετ. Ωστόσο ο Σέρβος αντέδρασε και πήρε το μπρέικ του πίσω αμέσως.  Στο έβδομο γκέιμ του σετ ο Στέφανος πέτυχε το καθοριστικό μπρέικ, υπερασπίστηκε το σερβίς του και αύριο (25/10, 17:00) θα αναμετρηθεί με τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος πέρασε χωρίς αγώνα από τον Σταν Βαβρίνκα.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Οπέλκα (κέρδισε 2-1 σετ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα – Αγκούτ) και ο Ντε Μινόρ (κέρδισε τον Στρουφ με 2-0 σετ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ