Μασσαλία: Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Ιμερ

Μασσαλία: Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Ιμερ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/2), με τους διοργανωτές να ορίζουν το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μίκαελ Ιμέρ για τις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρσι στη Μασσαλία ρίχνεται αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα στον δεύτερο γύρο να αντιμετωπίζει τον Μίκαελ Ιμερ από την Σουηδία. Ο Σκανδιναβός στον πρώτο γύρο νίκησε με 2-1 σετ τον Ρισάρ Γκασκέ, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστούν ο Τσιτσιφάστ με τον Σουηδό.

Οι διοργανωτές το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Τετάρτης, με το παιχνίδι του Στέφανου με τον Ιμερ να ορίζεται για τις 20:00 ώρα Ελλάδας. Ο Σκανδιναβός βρίσκεται στο Νο75 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι 21 ετών. Εχει καλά στοιχεία, αλλά ο Τσιτσιπάς είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς εάν ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιμερ, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Χουρκάτς με τον Πόσπισιλ (19/2, 13:00), ενώ στο τουρνουά μετέχει επίσης ο κακός… δαίμονας του Ελληνα τενίστα, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, ενώ οι δύο τενίστες μπορούν να παίξουν μόνο στον μεγάλο τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ