Σεξουαλικό σκάνδαλο με αθλήτρια του ΠΑΟΚ (Pics, Vid)

Σεξουαλικό σκάνδαλο με αθλήτρια του ΠΑΟΚ (Pics, Vid)

Νέες αποκαλύψεις για τις νέες δίδυμες αθλήτριες του ΠΑΟΚ και τις εξωσυζυγικές σχέσεις της Ντα-Γιονγκ Λι!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην Κορέα για τη σκανδαλώδη ζωή της νέας παίκτριας της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Ντα-Γιονγκ Λι. Η 25χρονη αθλήτρια κατηγορείται από τον πρώην σύζυγό της για λεκτική και ψυχολογική βία, με τον ίδιο να έχει καταθέσει αγωγή και μήνυση εναντίον της, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 500 εκατομμυρίων γουόν (σ.σ. 361.000 €).

Ωστόσο, ο πραγματικός σάλος προκλήθηκε από τις κατηγορίες και τα αποκαλυπτικά μηνύματα που διέρρευσαν στα media, από τα οποία προκύπτει ότι η Ντα-Γιονγκ Λι και η δίδυμη αδερφή της Τζε-Γιονγκ, έκαναν bullying, όχι μόνο στον πρώην σύζυγο της πρώτης, αλλά και σε άλλα άτομα.

Ένας ανώνυμος χρήστης του διαδικτύου στο πλαίσιο του #Me too τις κατηγόρησε για εκφοβισμό. Το υποτιθέμενο θύμα αποκάλυψε περισσότερους από 20 περιστατικά εκφοβισμού στο σχολείο, με την απειλή μαχαιριού έως κλοπή χρημάτων από τις δύο αθλήτριες».

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες της Κορέας, οι οποίες οδήγησαν την Εθνική τους ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τελούν υπό τιμωρία μετά τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις και τις αναρτήσεις στα social media. Οι δυο τους ενώ αρχικά παραδέχτηκαν ότι έπραξαν όσα κατηγορούνταν, με χειρόγραφο μήνυμα απολογίας και δημόσια συγγνώμη στους λογαριασμούς τους στο Instagram, εν συνεχεία διέγραψαν τη γραπτή συγγνώμη και δήλωσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του ανώνυμου που έκανε τις καταγγελίες.

Παράλληλα, ωστόσο, ο σάλος που προκλήθηκε προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην καριέρα του; Καθώς η ομάδα τους, Heungkuk Life Insurance Pink Spiders της τιμώρησε επ ‘αόριστον στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ και η Ομοσπονδία Βόλεϊ της Κορέας της έχει βγάλει από τις κλήσεις, με την υποσημείωση «επ’ αόριστον»! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λοιπόν, η Ντα-Γιονγκ Λι μπλέκεται τις τελευταίες ώρες και σε νέο σκάνδαλο.

Καθώς ο πρώην σύζυγός της, όχι μόνο την κατηγορεί για ψυχολογική και λεκτική βία, που του προκάλεσε σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και για μοιχεία. Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία της με έναν νεαρό, αλλά και μηνύματά της με το εν λόγω άτομο, από τα οποία προκύψει η σεξουαλική σχέση τους, ενόσω ήταν παντρεμένη!

Μέσα σε όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ περιμένει με αγωνία να φτάσουν οι δύο αθλήτριες στην Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες έλαβαν τη σχετική βίζα για να ταξιδέψουν και πλέον όλα δείχνουν ότι θα έρθουν στην Ελλάδα για να φορέσουν τα ασπρόμαυρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ