Στάνκου: «Θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»

Στάνκου: «Θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ και έθεσε τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Με τον Σέρτζιο Στάνκου στο τιμόνι του θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος την Πέμπτη παρουσιάστηκε από τους Θεσσαλονικείς, με τον 36χρονο τεχνικό να ευχαριστεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την ευκαιρία που του δίνουν και να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ρουμάνος στην πρώτη του τοποθέτηση ανέφερε: «Ευχαριστώ όλους όσους είναι εδώ και πιο συγκεκριμένα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον κύριο Τσαλόπουλο που δίνει αυτήν την ευκαιρία. Θέλω να συνεχίσω την παράδοση των τελευταίων ετών και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχω. Το να είμαι εδώ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε πετύχει όσα θέλουμε».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Φυσικά, έχουν περάσει κάποια χρόνια από τον καιρό που έπαιξα στον Ηρακλή. Είμαι αισιόδοξος ότι με αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής, όλα θα πάνε καλά. Το να έρθω εδώ είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από ότι το ρουμανικό».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Όταν είσαι σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να διεκδικείς όλα τα τρόπαια. Ο στόχος μου είναι να κατακτήσουμε κάθε πιθανό τίτλο. Σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη μέχρι να πετύχουμε όσα επιθυμούμε».

Για τις μεταγραφές: «Βεβαίως και έχουμε μιλήσει για το έμψυχο δυναμικό με τον πρόεδρο. Γνωρίζω τους παίκτες που υπάρχουν και θα κρατήσουμε τους καλύτερους».

Για το αν υπάρχουν Ρουμάνοι παίκτες που θα ήθελε στον ΠΑΟΚ: «Υπήρχαν κάποιοι αθλητές που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και εδώ, όμως άλλοι συζητούν ήδη με άλλες ομάδες και άλλοι σταμάτησαν να αγωνίζονται».

Για τον συμπατριώτη του, Ράζβαν Λουτσέσκου, ανέφερε: «Δεν τον γνωρίζω, αλλά ελπίζω να τον συναντήσω και να τον γνωρίσω κάποια μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ