Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα για το League Cup

Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα για το League Cup

Την Παρασκευή οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά, το Σάββατο θα παίξουν με την Σύρο και την Κυριακή θα αγωνιστούν απέναντι στον Παμβοχαϊκό, για τον β' όμιλο του League Cup.

Την προετοιμασία της ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεών της συνεχίζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν αντίστροφα για τις αναμετρήσεις του League Cup. Οι πρωταθλητές Ελλάδας το πρωί της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενόψει των αναμετρήσεων με Κηφισιά, Σύρο και Παμβοχαϊκό. Οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στο Ρέντη το πρωί της Πέμπτης και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού της Παρασκευής με την Κηφισιά (19:30), για τον β’ όμιλο του League Cup.

Το Σάββατο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Σύρο στις 15:30, ενώ την Κυριακή θα αγωνιστούν απέναντι στον Παμβοχαϊκό, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Β ομίλου του  League Cup:

Παρασκευή 5/10
16:00 Παμβοχαϊκός – Σύρος
19:30 Ολυμπιακός – Κηφισιά

Σάββατο 6/10
15:30 Ολυμπιακός – Σύρος
18:00 Παμβοχαϊκός – Κηφισιά

Κυριακή 7/10
14:00 Κηφισιά – Σύρος
17:00 Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ